Hotel Cortese

Beskrivelse

Hotel Cortese er et komplett og meget godt bosted like ved den vakre innsjøen Lago di Orta – kun 45 minutter fra flyplassen Milano Malpensa

Hotel Cortese ligger ved den lille landsbyen Armeno. Her er man bokstavelig talt mellom fjord og fjell, midt i det vakre innsjø-området på grensen mellom Lombardia og Piemonte.
Lago di Orta, som ligger 3 km nedenfor Hotel Cortese, er langt mindre kjent enn sine naboer Lago Maggiore og Lago di Como, men er etter manges mening vel så sjarmerende og innbydende. Rett opp fra hotellet ligger fjellet Mottarone (1.500 m.o.h), som er ganske så spektakulært på grunn av sin beliggenhet med fritt utsyn til 6 innsjøer og noen av de høyeste fjelltoppene i Europa.

Hotellet

Hotel Cortese er en vellykket blanding av gammelt og nytt. Den unge eieren Marco og hans stab er stolte av hotellet, landsbyen og området. Dette er noe som gjestene på hotellet føler, og gjestfriheten, lidenskapen og kunnskapen som de så gjerne deler er blitt et varemerke for dette gode hotellet. Vertskapet vil så gjerne bidra til at gjestene skal få en autentisk og god opplevelse – i en avslappet og ekte atmosfære.

Rom

Hotel Cortese har i alt 34 rom av forskjellig størrelse og innredning – men med den samme høye standarden. Det er lagt ekstra vekt på komfort, design og hygiene. Alt er skinnende rent, rommene er meget velutstyrte, og de har blant annet ekstra gode senger med ortopediske madrasser.

Restaurant

Det unge vertskapet er svært opptatt av god mat, og har som målsetting at restauranten skal ta vare på det beste i tradisjonell matlaging, samtidig som den skal være nyskapende og kreativ.

Restauranten er på kort tid blitt kjent for god og naturlig mat. I Italia er det et kvalitetsstempel når mennesker reiser ganske langt for å spise der – en posisjon som Cortese Ristorante har oppnådd.

De har også vært kreative for å skape flere spiseplasser både inne og ute, slik at alt kan tilpasses gjestenes ønsker.

Service

På Hotel Cortese har de imponerende kunnskaper og nettverk som skal til for å skape den / de aktiviteter som de enkelte gjestene ønsker. Dette er glimrende, for de kan ta på sparket de aller fleste ønsker som måtte komme opp under oppholdet. Vannsport, hang-gliding, sykling, fjellturer, og-kart, klatring, tennis etc er bare noen av de aktiviteter som kan arrangeres på kort varsel.

Området

Vertskapet på Hotel Cortese ønsker ikke bare å fokusere på sitt eget hotell og nærområde, men på hele det området de befinner seg i. For oss er det veldig bra, for det betyr at våre gjester alltid kan føle seg trygge på at de får de beste anbefalinger på hva de kan oppleve i hele dette unike hjørnet av Italia.

Det er også et attraktivt sted for tematurer og for firmaturer, med private rom og uteplasser og ikke minst serviceinnstilte mennesker som kan arrangere det man måtte ønske av aktiviteter, teambuilding etc.

Passer for

Hotel Cortese er en ypperlig base for alle som har lyst til å lære dette området å kjenne, som både vil ha fred og ro, topp forpleining på alle måter – og muligheter for mange spennende aktiviteter.

Hotel Cortese – alt på ett brett!

Lokalisering

Send forespørsel